Koselig at du tar deg tid til å titte på bloggen min. Her kommer det litt om interiør, hage, strikking og familien min - alt dette er noe av min hverdag og min store lidenskap.

fredag 9. juli 2010

Endelig trapp!!

NÅ er trappa ENDELIG på plass:) I dag ble snekkering innvendig så godt som ferdig. Listing rundt trappa var noe av det siste, og det var utrolig behagelig å kunne gå i den istedet for stige:) Er VELDIG fornøyd med trappa, og at vi  valgte helt hvit! Enda ihvertfall!!
Må vise dere et bilde som jeg tok fra stua ut mot hallen. Dette ser bra ut synes jeg:) Nå GLEDER jeg meg veldig til å få vasket ned, og etterhvert få ting på plass.

Til slutt et bilde av HUMLE busken min, den måtte få noe mere å strekke seg etter...den vokser veldig fort...har ikke funnet en mere villig klatreplante:) Tenker å finne på noe annet som den kan vokse etter, men det blir til neste år....den vokser jo fra rota.

Nå nærmer det seg ferie med raske skritt, så vi får se hvor mye blogging det blir tid til før det:)
Ha en forsatt flott sommmer!3 kommentarer:

Camilla sa...

Den trappa vil jeg også ha!! : ) Det blir utrolig fint !! Mye arbeid nå, men tenk hvor deilig det blir når dere er i hus og ting roer seg...og snart er det ferietur til å samle ny energi:) VI gleder oss alle!

Linda Himlingen sa...

Så fin trapp dere har valgt! ;)
Hvitt er klassisk og vakkert! Litt støv og skitt blir det jo uansett farge..

Ha en fin lørdagskveld!!

Klem

Anonym sa...

Hvilken vakker trapp med profil på trinnene, dét liker jeg. Ja,den er nesten for fin til å brukes *fnis*. Det som er bra med hvitt, er at man i det minste ser skitten...
Humle-busk; det skal jeg huske - trenger noe som vokser villig!

Deilig søndag!

Legg inn en kommentar