Koselig at du tar deg tid til å titte på bloggen min. Her kommer det litt om interiør, hage, strikking og familien min - alt dette er noe av min hverdag og min store lidenskap.

torsdag 18. november 2010

Juleforberedelser....

Etter en liten pause med blogging.....har ikke vært den store inspirasjon i det siste...kommer det litt om planene mine.
Som alltid i november er jeg litt i dvale...og da sitter jeg med håndarbeid på kveldstid. Tenner lys og lager litt julegaver:)
Har hatt litt lite oversikt over hvor ALLE mine bøker har vært, men NÅ har jeg funnet de....og hvert år koser jeg meg med å finne på små julegaver, og ting til å pynte med.


Disse bøkene og noen nye fordyper jeg meg i, og i tillegg er det masse som kan strikkes og toves. Har noen sitteunderlag som er klare til innpakking. (kan ikke legge ut bilder...for det skal jo være hemmelig)


Disse vottene er strikket av restegarnet fra en tunika jeg strikket til skolejenta mi....får se hvem som får disse under juletreet.
Liker veldig godt å lage små gaver til familie og venner:)

Nå går det fort mot ADVENT og jeg GLEDER meg til det....finne fram adventstaker og lys.....begynne så smått å pynte til jul er det beste med denne tiden:) Jeg liker å ha litt jul hele desember, og dette er et lyspunkt i mørketiden.

Ønsker dere alle en fin torsdagkveld, og en koselig helg!


4 kommentarer:

Linda Himlingen sa...

Er ikke alltid man verken orker eller har tid til å blogge, men det gjør absolutt ingenting! ;) Gleder meg til å se det koselige hjemmet deres julepyntet! Jeg må si meg enig i at desember er liksom jul, og da kan man pynte som man vil!! ;))

Fin helg til deg også!

lisje astrid's husblogg sa...

Enig med deg!
Veldig godt med litt bloggfri og julepynta desember!

Takk for gode ord♥

Ønskar deg ein fin fredag:)

Klem frå Astrid

Camilla sa...

D fant ut at han kan jo ønske seg votter fra tante, fordi hun strikker jo :)
Gleder meg til jul hos dere!! klem

Mette sa...

Hei Katharina!Jeg ser du er igang med jula!Så trivelig da!Du er så flink med håndarbeid å du :-)Jeg har begynt så smått jeg også,men det er vasking.Gleder meg til å finne fram adventstaken:-)Jeg håper vi kan treffes i disse tider:-)Klæm

Legg inn en kommentar