Koselig at du tar deg tid til å titte på bloggen min. Her kommer det litt om interiør, hage, strikking og familien min - alt dette er noe av min hverdag og min store lidenskap.

lørdag 29. januar 2011

Sånn ble resultatet...:)

I dag har det UTEN TVIL vært innedag her....(mulig noen synes det er godt å gå ut i sånt vær, men ikke vi) og da må både barn og voksne sysselsettes:)
Etter litt rydding og vasking....tok jeg fram stuven med stoff....begynte å klippe...tok fram maskina, og begynte å sy....og gardinene ble SÅNN:)

Fikk tid til å sy to gardiner, og begge fikk strykermerker på. Kommer til å sy to uten, og da skal det henge et med og et uten ved siden av hverandre....da jeg har to dobble vinduer som skal få nye gardiner:)

Dere tror sikkert jeg er helt gardingal....og dere har HELT RETT:) Kommer nok til å bli litt roligere til våren, da koser jeg meg utendørs:)

Før jeg begynte med dette i dag, baka vi kanelsnurrer:) Fint å sysselsette jentene med noe også....og gjett om de kosa seg etterpå da...ikke bare de nei:)

Ei god helg og ei flott ny uke til alle:)

 
9 kommentarer:

Fru Andersen sa...

Hørtes ut som om dere har hatt en kooooselig lørdag! Imponerende at det bare er å finne frem sysaker også vips har man nye fine gardiner;-)

Jeg har tilbrakt lørdagen i tannlegestolen, usj! Og småjentene har fått brannkopper, dobbelt usj! Men nå er det kveld og jeg har nye interiørblader i sofakroken så da tar lørdagen seg opp gitt!

Lørdagsklemmer!

PS:
Kjekt at du ikke hadde glemt meg selv om jeg var borte fra bloggeland en stund!

Fossestua sa...

Råfine gardiner du har laget Katharina :)
Og de kanelsnurrene så veeeeeeeeeeeeeldig gode ut!!
God helg til deg og dine :)
Klem fra Lise

Mette sa...

Åaaaaaaaah!Så fine gardinene ble!Så flink du er!Heldig du som har fått utdelt den syegenskapen!:-)Ha en fin kanelsnurrelørdag da,både store og små i huset!:-))Klæm

Datt sa...

Så nydelig fint! :D

Linda Himlingen sa...

Gardinene ble jo kjempe bra! Flink du er! ;)
Jeg har faktisk vært ute i stormen i dag! Friskt kan man trygt si!
Satt å drømte om kanelsnurrer i går kveld vi og, men det ble med tanken! Haha!

Fin lørdagskveld til hele familien! Klem

Camilla sa...

Nå er barna i seng og jeg kom meg på nettet : kjempefine gardiner!! Hvilke vindu skal du ha de på?? Når vi får nytt hus, kan jeg jo ønske meg slike ting i bursdagsgave - siden du har fått alle de kunstneriske egenskapene ;) klem lillesøster..

PIONPIA sa...

Kjempefine gardiner, så flink du er!!
Her ble det tapas ikveld...og trivelig besøk;-)Nattinatt;))

Havfruen sa...

Så fine gardiner du har sydd:)) Gardingal har jeg vært også..før...nå vil jeg de skal vises minst mulig:)
Ja, lørdag var det et forferdelig vær...men vi MÅTTE ut da...kjørte til en plass hvor vi trodde vi var litt i le...for MAjors skyld og vår egen...
Kanelsnurrene så knallgode ut:)
Ha en fin kveld, klemmings:)

Ida Elisabeth sa...

Æ å vil ha sånne MAMMA!!!!!! :)))

Legg inn en kommentar