Koselig at du tar deg tid til å titte på bloggen min. Her kommer det litt om interiør, hage, strikking og familien min - alt dette er noe av min hverdag og min store lidenskap.

lørdag 19. februar 2011

Espalier....

I går var jeg innom Himlingen....og kjøpte 2 espalier:) Har sett på disse flere ganger, og nå ble de med hjem. Ser de for meg utendørs til sommeren. 
Nå måtte jeg finne på noe annet å bruke dem til så lenge....og da ble de sengegavler:) Soverommet har virkelig vært sisteprioritet....og har planer om å gjøre det litt mere koselig etterhvert...
Planen er jo å ha en gammel dør til sengegavl....men den står i garasjen å venter på vår og maletemperatur.(lei av kuldegrader jeg nå...)
Men enn så lenge gjør disse nytten...


Forrige helg var mannen i huset på hopprenn, og når han kom hjem søndag kveld vanket det gaver til mor og jentene:) Til mor...denne søte bamsen og parfymen:)


Med disse bildene ønsker jeg dere en god helg!


 

4 kommentarer:

Linda Himlingen sa...

Å, så kult det ble, Katharina! ;)
God helg til deg og dine! Klem

Havfruen sa...

Det ble jo kjempefint:) Kreativt:)) Jeg har skodder som gavl på det ene gjesterommet. Artig med noe "annet"
Jeg like dette hos deg godt:)
Fortsatt god helg:)
Klemmings:)

Mette sa...

Så fint det var!Du finner på litt av hvert du å ja:-)Søte gaver fra kjæresten du har fått:-)
Klæm<3

Fru Andersen sa...

Så smart! Der kan de jo stå og ta seg godt ut til de skal flytte ut til våren;-)

Skjønner at du er lei kuldegrader ja;-) Har noen ganger tenkt på at det måtte vært herlig å ha et lite verksted med varme hvor en kan male og sysle på med slike prosjekter.. Er liksom litt mye styr å stå i stuen og forpeste hele huset med malingslukten;-)

Ønsker deg en god uke!

Legg inn en kommentar