Koselig at du tar deg tid til å titte på bloggen min. Her kommer det litt om interiør, hage, strikking og familien min - alt dette er noe av min hverdag og min store lidenskap.

tirsdag 22. november 2011

Forandringer og gjenbruk:)

Siste prosjekt fra denne fronten er en hjemmelaget knaggrekke:) Da vi begynte å rive det gamle huset på gården gikk jo jeg rundt som en gal for å ta vare på ALT som kanskje kunne brukes en gang...til min kjære sin store fortvilelse...ting tar jo plass når det blir mye av det:)

Men plutselig en dag fikk jeg ideen om å lage meg en knaggrekke....og av de gamle krokene som hang i det gamle huset har jeg fått en knaggrekke etter min smak:) Har samlet en del rakved i mange år, og fant da denne som var perekt til planen:) Resultater ser du her...
Og sist jeg flyttet om i stua skjedde det som IKKE skulle skje...jeg klarte å knuse glasskjermen til den ene taklampa:) ble da litt frustert, da jeg ikke umiddelbart fant en erstatter. 
Før jeg ga meg hadde jeg endevent alt av lamper som er satt bort...og FANT to skjermer som jeg har brukt på vegglamper tidligere:) Og resultet ble da greit...Over ser du den gjenlevende kuppelen som nå er satt bort, og under det nye resultatet:)
Samme kveld fikk jeg tatt et flott bilde fra verandadøra...

3 kommentarer:

PIONPIA sa...

Så kjekt når man er kreativ; da ordner alt seg;))
Fin knaggrekke!!
Ha ei riktig god natt;)
klem

Linda Himlingen sa...

Så fint!! Du, skal vi ikke ha juleverksted en dag da?? Med vin!! ;D
God idé, synes jeg!! Vi sees kanskje snart?
Klemmer

Camilla sa...

Både knaggen og lampen ble kjempefin:) Og den herlige himmelen fra stuevinduet !!

klemz

Legg inn en kommentar