Koselig at du tar deg tid til å titte på bloggen min. Her kommer det litt om interiør, hage, strikking og familien min - alt dette er noe av min hverdag og min store lidenskap.

søndag 11. desember 2011

Litt julestemning...


Nå går det fort mot jul, og etter at snøen kom ble det også litt julestemning:) Ute begynner det så smått å komme på plass med lys og lykter. Inne er det ikke den helt store julestemingen enda, men har fått inn noen esker nå....og da blir det snart tid for å se hva de inneholder:)
Idag har vi laget pepperkaker, skumboller, nøttekuler og ikke minst hjemmelaget SEIGMANN...eller firkanter:) De må stå kaldt i to døgn før vi skjærer firkanter og dupper i sukker....og de er MYE bedre enn de vi kjøper ja! 
Denne tradisjonen har vi hatt i mange år, og det blir liksom ikke helt rett om vi ikke får laget dem...rart dette med ting man er vant til å gjøre før jul:)Her er første steg i seigmann prosessen....om to dager blir det små firkanter duppet i sukker:)

Og litt julestemning ble det på kjøkkenet til advent...


Jentene mine og jeg ble enige om å kjøpe litt mindre tull og tøys til jul i år...og istedet har vi gitt 500,- kr til Frelsesarmeen. De og mange andre gjør en kjempeinnsats for at mange rundt oss OGSÅ skal få en koselig jul. Vi må ikke glemme de som trenger en hjelpende hånd:)

Ønsker alle en fin førjulstid:)


''

2 kommentarer:

Linda Himlingen sa...

Så koselig på trappa di, Katharina!
Jeg som er så glad i seigmenn, burde absolutt laget sånne til jul! :)
Også så snille og flinke jenter dere har!
Kos dere med pyntinga!
Klem

Camilla sa...

Koselig det har blitt på trappa til jul!! Passer seg når det er litt snø, i forhold til Bergen... Kanskje det blir påske i Trøndelag :)
klemz

Legg inn en kommentar