Koselig at du tar deg tid til å titte på bloggen min. Her kommer det litt om interiør, hage, strikking og familien min - alt dette er noe av min hverdag og min store lidenskap.

mandag 23. april 2012

Tiden flyr....

veeeeldig fort...og ser at det er lenge siden jeg blogget sist. Dagen etter mitt siste blogginnlegg ble jeg oppringt på jobb om at mamma var syk...hun ble sendt med helikopter til sykehus, og takket være rask behandling kom hun hjem igjen etter to dager...UTEN varige mèn av slag...og vi var veldig glad. Søndag i samme uke ble pappa innlagt med samme diagnose....han er også hjemme igjen, men litt mere preget i beina. Heldigvis fikk ingen av dem  varige taleproblemer, så vi ha mye å være glade for:)

Og i påska fikk ALLE sammen være med da "mormorgutten" Robert Johannes ble døpt:)

SÅ derfor har tiden gått fort, og blogging har vært bortprioritert. Her har det da IKKE vært veldig mye interiør, hobby, maling, (har begynt å male trappa...men fire trinn så langt), men håper og tror at det nå kan bli litt av det også:)
Det som ligger mitt hjerte nærmest av syssler akkurat nå, er å se det spirer og gror...har derfor sådd litt, og vaskerommet fungerer for tiden som drivhus:)
Nå skal jeg finne tid til å se på alle de flotte bloggene som jeg ikke har hatt tid til å titte innom, og GLEDER meg:)

Fin ny uke til alle dere, og husk å ta vare på hverandre. Ingen kjenner morgendagen.

Og forresten ser det ut som blogger har fått nytt utseende også.....så nå er jeg spent på hvordan dette ser ut:)


4 kommentarer:

Mette sa...

Hei Katharina!:)Lenge siden sist!Her hos deg ,spirer det ser jeg:) Håper vi treffes snart...Jeg tenkte på neste uke.Skal til Møre på Torsdag i denne uka jeg....Ellers er jeg glad for at det er bra med dere oppi der:)
Mette

Linda Himlingen sa...

Så bra at alt gikk fint, til tross!! Skumle greier!
Glad for at du er tilbake! Har jo savnet deg her inne...
Håper vi sees snart!
klem

Fossestua sa...

Så bra at det ikke gikk verre med foreldrene dine! For et sammentreff at begge to skulle få slag! Huff, slag er skremmende. Har opplevd det med noen i min familie også. Godt å høre at ikke språket ble påvirket. Det tror jeg må være det verste for en slagpasient, og de pårørende også.

Koselig å se spirende liv i "drivhuset" ditt :) Lysere tider og kommende blomsterflor er kjærkomment etter mørketia. Ønsker deg og dine alt godt, og håper at foreldrene dine kommer seg uten varige mèn.
Stor klem fra Lise

PIONPIA sa...

Huff, høres ut som du har hatt litt å stri med dag ja! Men, så fint at det gikk så bra...
Og koselig med barndåp da! Gratulerer!!
Er litt fraværende i bloggverden jeg også.. dårlig på å kommentere, men desto koseligere når man først er innom og oppdaterer seg litt!
Ha en finfin dag!
Ps! Det du har sådd må nok spire inne litt til ser det ut som.. det SNØR idag!! huff....
klem

Legg inn en kommentar