Koselig at du tar deg tid til å titte på bloggen min. Her kommer det litt om interiør, hage, strikking og familien min - alt dette er noe av min hverdag og min store lidenskap.

mandag 16. mai 2011

Her hos meg...

er det lite innetid for øyeblikket:) Har brukt hver ledig stund til å få en liten form rundt huset...så nå er det alt fra grus, blomster, trær, stauder, MASSE stein fra OVERALT her, og  påbegynt skigard:) Ikke mye tid til andre ting nei....men utrolig morsomt å se at ting ute tar form. Bilder fra prosjektene ute kommer, da ENDELIG kamera mitt virker igjen!
Noen små endringer blir det jo inne når regnet FOSSER ned.....

Her er det en salig blanding av alt som står mitt hjerte nært....gamle stoler fra min farmor:) 
Og i den ene stolen ligger et fint heklet teppe som en snill nabo dame kom med for noen dager siden:) Jeg ble SÅÅÅÅ glad!! Og ikke nok med det...hun hadde med seg et dynetrekk med heklet mellomverk, tre overlaken med flott broderi...er det MULIG tenker jeg...:)


og her et bilde som jeg har vist før...med rosa lys...disse var med i en gave jeg fikk fra min søster med familie og  mitt søte tantebarn på 5 år mente at rosa lys MÅTTE jeg ha:) 
Koselig synes jeg..og her står de så fint:)
 helt til slutt noen av mine kjære minner fra min farmor:) Er bare SÅ glad i dette, og spesielt kafferkvernen hun hadde på sitt kjøkken:)


Ønsker ALLE en fin 17.mai feiring:)


'

3 kommentarer:

Fossestua sa...

Så mye fint du fikk! Der var du jammen heldig :)
Kjempefint det gamle vaskestellet og den gamle kaffekvernen også. Så koselig å ha slike gamle saker som inneholder gode minner fra sine kjære :)
Klem fra Lise

Camilla sa...

Må vise henne bildet :) Hun var ganske bestemt... Gleder meg til å se hagebilder også:) Klemz, Camilla

Loppen sa...

Så masse fine ting,Katharina!Håper jeg får komme og se hos deg snart igjen!:-)
Klæm

Legg inn en kommentar