Koselig at du tar deg tid til å titte på bloggen min. Her kommer det litt om interiør, hage, strikking og familien min - alt dette er noe av min hverdag og min store lidenskap.

onsdag 10. november 2010

En onsdag hjemme hos oss!

I dag fikk jeg besøk av en nabo...hun hadde med innflyttingsgave...et FLOTT FUGLEBUR:) Synes det er så fint at jeg lurer på om jeg virkelig kan henge det ut....:)) Mulig dette blir pyntet til jul, og blir stående inne...hvis jeg ikke finner en plass ute der det henger tørt da:) Ble veldig glad for det...TAKK igjen du kjære nabo..tror du leser dette..:)


Med to små jenter hjemme idag...ei har hjemmedag, og ei var hjemme med stygg hoste...MÅTTE vi finne på noe. Etter ønske ble det begynt så smått med advent/julepynt...så nå er noe i boks:)) De er jo så kreative og bare koser seg masse når vi holder på med hobbyting....så nå gleder jeg meg virkelig til å fylle bordet med juleverksted ting:)
Selv ble jeg nesten ferdig med en tunika jeg strikker.....bare halsen igjen. Gleder meg til å dampe den, å se det endelige resultatet. Har strikket en del andre ting også..som bl.a sitteunderlag, disse venter på en runde i vaskemaskinen for toving.
Dette var litt av dagen her hos oss.
Ønsker dere alle en forsatt fin kveld!4 kommentarer:

Guro sa...

For et fint fuglebur..og jeg er enig i at det nesten er for fint til å henge ute..kanskje du skal lage julekrybbe av den?!

Det er deilig med hjemmedag med barna, selv om den ene var "ufrivillig" hjemme da. Håper hun blir frisk som en fisk i en fei :) Flinke er de ihvertfall.

God onsdagskveld. Stor klem til deg :)

Linda Himlingen sa...

Så koselig! ;) Familietid er viktig! God idé over her... Lag en julekrybbe! ;D

Stor klem

PIONPIA sa...

Blir nok ei flott julekrybbe! Og et flott fuglebur etter jul dette;-)
Flink til å strikke også du da.. jeg nøyer meg med å strikke sitteunderlag, de er enkle...;))
Ang. om jeg handler mye på nett, så gjør jeg ikke det..(bortsett fra litt interiør nå og da) Men å bli inspirert på nett, det blir jeg; og så handler jeg i butikker.. Liker å prøve både sko og klær før jeg investerer...iallefall om det koster litt.
Ha ei god natt!
klem

Kristin sa...

Jeg kan garantere at naboen din leser bloggen din ;) Foglehuset var skikkelig fint, synes ideen om å pynte det til jul var veldig god :)
Så fin tunika du har strikket, herlige farger :)

Lykke til i morgen, kommer til å være der i tankene mine...

Legg inn en kommentar