Koselig at du tar deg tid til å titte på bloggen min. Her kommer det litt om interiør, hage, strikking og familien min - alt dette er noe av min hverdag og min store lidenskap.

onsdag 1. desember 2010

Advent og jul...og litt til:)

Hei alle der ute...ser dere er godt i gang med julepynting:) Og det er SÅ koselig å sitte å se på alt det fine...blir nesten ikke tid til å skrive innlegg selv:)

Sist helg kjørte vi til Østfold...der hadde vi overraskelsesbursdag for min pappa som fylte 75 år i oktober. De skulle dit for å besøke min bror med familie...og vi hadde planlagt å overraske. Fra Fosen og Bergen gikk ferden til Østfold, og fredag ettermiddag sang vi oss inn dørene....DET BLE OVERRASKELSE JA:) Hele familien samlet....det var bursdagsønske til pappa, og det fikk han:) og det ble en flott og innholdsrik helg...fra badeland til restaurant besøk:)

Som noen av dere kanskje husker kjøpte jeg en spisestue med to sjenker...den store sjenken har stått i Østfold...og den ble med hjem denne gangen....

og jeg ble kjempefornøyd. Mange ville nok ha malt denne spisestuen, men jeg liker den veldig godt som den er:)
 Har ikke fått tid til sette ting der de skal enda....


Har pyntet litt til advent, men nå kommer nok julepunting gradvis mere og mere fram. Her kommer noen bilder som viser litt...

Måtte flytte om litt i stua når vi satte inn sjenken...så nå har senga med masse hvite gamler puter fått plass i tv kroken...utrolig hvor mye som går inn i et hus...:))
Denne heklede engelen fikk jeg av min mamma når vi var på julemesse...jeg er VELDIG glad i engler, og pynter masse med det til jul:)Synes effekten av sølv sanden ble så fin på de lilla lysene...
Litt pynt har det kommet opp i gangen også....synes hjertene med julejenter på var så fine...de ble kjøpt på tur i helga:)

Har funnet fram gamle fjøslykter som ble brukt i fjøset...de har absolutt sin egen sjarm:)

og her sitter et gammelt ektepar....hun strikker og han sager ved:) Disse fikk jeg fra ei venninne som hadde tenkt å kaste de....synes de passer fint til julepynting:)
Ønsker dere ALLE en fin dag, og kos dere med juleforberedelser.
6 kommentarer:

PIONPIA sa...

Nydelig sjenk! Som er kjempeflott som den er!!
Alt trenger ikke å males..
Og julestemningen begynner å komme i hus ja ser jeg!
Ha en fin onsdag!
klem;-)

Manne's hverdag sa...

Skjenken ser KJEMPEFIN ut. Og som over, alt må ikke males.

Høres ut som om dere hadde en fin helg her i Østfold.

Ha en fin førjulstid!!!

Hilsen
Marianne

Datt sa...

Så fiiin gammel fjøslykt, heldige du!! :D

Linda Himlingen sa...

Så fint det blir! Gleder meg til å se spisestuen og sjenken komplett! :) Vi må treffes igjen snart! Gløgg og pepperkaker høres ut som en plan!
Fortsatt fin kveld!

Klem

Mette sa...

Så koselig du har det,Katharina!Så fin lykt!Og så enkel og fint sølvfat med lilla lys:-)Gleder meg til å treffe deg:-)

irina sa...

Så enig ikke mal !! den var nydelig :) Håper dere har det bra. Og at dere ikke har fryst ihjel :)
Du er flink til å blogge :)

Stoooor klem fra irina

Legg inn en kommentar