Koselig at du tar deg tid til å titte på bloggen min. Her kommer det litt om interiør, hage, strikking og familien min - alt dette er noe av min hverdag og min store lidenskap.

søndag 22. mai 2011

Hagesøndag:)

I dag startet vi dagen med sol...og da kommer arbeidslysten også:) Her er det jo masse å ta tak i, og prøver å benytte hver anledning til å få planter og busker i jorda.  Jo tidligere jo bedre...gleder meg til å se etterhvert som de vokser;)
Har begynt med staur og plantet bla. klematis som skal vokse oppover.....og stein i massevis som vi har gravd fram der det tidligere stod en gammel  "masstu " (som jeg forøvrig hadde ønsket var der enda:(
Litt planer i hodet, men når jeg begynner blir det noen endringer etterhvert som nye ideer kommer:)


I helga ble det meste av skigarden ferdig, men er litt usikker på hvor vi skal avslutte den....og litt blomster i krukker har det også blitt.


Og innimellom ALLE andre planer har jeg fått begynt med litt maling av inngangspartiet vårt...ser fram til litt mere enn èn dag med sol, da skal HELE huset få et strøk til:)


På formiddagen hadde vi koselig besøk, og vi kunne faktisk drikke kaffe ute i dag....ungene boltret seg i leken...og jeg fikk tatt noen bilder av barna i løvetannåkeren:) Bare ei lita som manglet her og hun ville heller sitte i dissa:)

 Ønsker ALLE en fin ny uke:)''

6 kommentarer:

Camilla sa...

Det gjorde seg virkelig med skigard :) Rammet inn huset! Skikkelig koselig :) Klemz fra Bergen!

Linda Himlingen sa...

Koselig!! Vurderte et sekund tidliger i dag å kjøre en tur for å se på hagen din, men det ble desverre med tanken... Har fått plantet masse her også i dag!! Det er så deilig med vår/sommer!! ;)
Fin ukestart!!
klem

PIONPIA sa...

Så fint det blir!!! Kjempeflott skigard;))

Mette sa...

Så fint det blir,Katharina!Skigarden ble kjempefin!:-)Utrolig mye dere har fått gjort! Fine bed ser det ut til at det blir også.Flinka!:-) Vi har holdt på idag vi også(som du så)og det er så artig:-)
Ser ut som småtrolla har kost seg hos dere idag:-)
Snakkes!Klæm

hanne sa...

Begynner å bli skikkelig fint rundt huset deres, ja! Og takk for både kaffe og klær:)

Coach og mindfulness instruktør Bente sa...

Åh sukk, for et koselig hus og hage. Blir spennende å se steinbedene du arbeider med. Jeg er helt "steingal" og rullestein topper. Holder på med et lite prosjekt i hagen og sanker stein hvor jeg enn ferdes. C",)
Nydelige blomsterbarn - skjønner godt de koser seg.
Håper solen skinner på dere idag, og ønsker deg en super uke
Bente

Legg inn en kommentar