Koselig at du tar deg tid til å titte på bloggen min. Her kommer det litt om interiør, hage, strikking og familien min - alt dette er noe av min hverdag og min store lidenskap.

fredag 10. juni 2011

Her hos meg...

går det i litt av hvert for tiden:) Fra sydenvarme til regn, torden og lyn sier litt om hvor man kan befinne seg...og ihvertfall jeg som ABSOLUTT IKKE LIKER LYN OG TORDEN!! Så utesyssel og innesyssel skifter etter stemningen ute:)
Har faktisk fått vasket litt til denne helga....og var en tur i sentrum i dag. Bortsett fra å hente ungene på skole og barnehage hadde jeg ett ærend...
og det var å kjøpe en helgablomst til en utrolig snill og hjelpsom kollega....tusen takk for at DU er DU ANITA:)
Og selvfølgelig klarte jeg ikke å la være å ta med en hjem også...disse peonene er bare SÅ nydelige:)


Her kommer et bilderas....den gamle hyllen for mel og krydder har fått den nydelige isturkis fargen...og de nederste bildene viser litt av et påbegynt prosjekt, mere kommer når det er ferdig:)


Har også tatt inn et gammelt salongbord......det har ikke kommet lenger enn til gangen enda. Får se om det blir i kveld eller morgen kveld:)
For om værgudene slår til blir det FLOTT vær ute i morgen:)


Ønsker alle en flott pinsehelg:)


'

2 kommentarer:

Mette, FjellroMantikk ♥ sa...

Nydeleg bukett Peoner med den skjønnaste rosafarge:)Heldige kolegaen din da! Snill du er♥

Det isturkise skapet var kjempefint!!!Er det stoff du har festa på innsida av glasdørene? Lekkert ☺

Her vert det mest innandørs sysler.Eit forferdeleg regnver ute...har akkurat vore på tur med hunden,og vi var gjennomblaute når vi kom heim.Håper sommaren kjem med sol og varme!!!

Ønsker deg ei fin pinse♥
Klem frå Mette.

Katharina sa...

Hei! Ja det er stoff på innsiden av glassdørene:) Kjøpte stoff for en en stund siden, å sydde en kappe på det ene vinduet i kjøkkenet. Fikk lyst til å prøve å bruke restene av dette. Og tenkte først å ha skapet hvitt, men fant ut at denne fargen passet så godt til stoffet. Skal vise flere bilder når det er helt ferdig:)

Klem fra Katharina

Legg inn en kommentar