Koselig at du tar deg tid til å titte på bloggen min. Her kommer det litt om interiør, hage, strikking og familien min - alt dette er noe av min hverdag og min store lidenskap.

søndag 5. juni 2011

Sommerfølelse...

I dag har vi hatt et nydelig vær her i Trøndelag...og sannelig var det på tide:) Så bare hvor blomstene smilte i solen....de trenger jo litt varme for å vokse....
Ellers går det litt i husmaling...og det er utrolig kjedelig! Derfor måtte jeg male litt andre ting ute i dag også....speil og en liten hylle på "lilledoen" gikk fra å være ubehandlet til denne NYDELIGE fargen isturkis. Den fremhevet sommerfølelsen i dag:)
Så den jeg første gang på stueveggen hos Mette med bloggen Husloppa, og har lenge hatt planer om å bruke den. Ble VELDIG fornøyd med resultatet:)Har også et lite skap som skal få en makeover, er usikker både på hvor den skal henge og hvilken farge. I dag ble den nesten isturkis den også...men blir kanskje litt mye av det gode på den lille doen:) Må eventuelt plassere den et annet sted... GODE FORSLAG TAR JEG GJERNE IMOT, ser meg litt blind på ting av og til. 
Hengslene på denne var FULL AV RUST, og da var gode råd dyre....puttet de i et glass med sitronsyre, og det FUNKET virkelig:) Anbefales!


Ønsker alle en flott nye uke:)


3 kommentarer:

Unknown sa...

Nydelig farge. Den er herved notert. ;-)

Ida sa...

Dattra di kan få skape :D Da har itj de nå å si om du male de isturkis :P

Mette sa...

Så fint det ble,Katharina!Fin farge det der.Blir aldri lei av den jeg:-) Gleder meg til å treffes:-)

Legg inn en kommentar