Koselig at du tar deg tid til å titte på bloggen min. Her kommer det litt om interiør, hage, strikking og familien min - alt dette er noe av min hverdag og min store lidenskap.

fredag 13. januar 2012

HJÆÆÆLP!!!

NÅ trenger jeg virkelig HJÆLP.....har helt siden vi flyttet inn høsten 2010 hatt planer for plassen UNDER trappa og mot kleskapet. Det ble bare satt inn midlertidig..:))
Hver fredag er det sånn noenlunde ryddig der....men HVER mandag ettermiddag ser det såååånnnnn ut!!!
Og NÅ må det skje noe snart, har bare ikke klart å finne ut hvordan jeg vil ha det...bortsett fra å skjule alt av skolesekker og sko etc. som brukes hver dag.

SÅ NÅ TRENGER JEG MASSE TIPS FRA DERE DER UTE:)
Og i dag på Fredag den 13. kom pakken jeg vant i julekalenderen hos Franciskas Vakre Verden, og det er jo en juletrefot....men gleder meg til å hente den uansett:)
Fin fredag til alle...og IKKE GLEM TIPS TIL MEG DA:)


4 kommentarer:

Linda Himlingen sa...

Neimen ikke enkelt med alle disse ytterklærne og skoene som må henge fremme! Har det samme problemet her, men gangen vår er ikke så veldig stor, så den er stappfull hele tiden. Har nesten gitt opp det rommet på vinterstid jeg! ;) Ikke mye hjelp i meg der ser du! Hehe!
Hyller under trappa kanskje? Så får du i det minste skoene unna vei...? Bare en tanke! ;)
Lykke til i hvertfall, og god helg!
Klem

Kristin sa...

Går det ann å bygge inn trappa? Isåfall så hadde jg villet gjort det ihvertfall. Med masse hyller og knagger inni. Da er rotet borte bak en dør! :)

bamsemums/Wenche sa...

Masse hyller og knagger på veggen med skyvedører foran.

ak sa...

Enig, skyvedørsløsning med alt mulig slags smart oppbevaring bak! :)

Legg inn en kommentar