Koselig at du tar deg tid til å titte på bloggen min. Her kommer det litt om interiør, hage, strikking og familien min - alt dette er noe av min hverdag og min store lidenskap.

mandag 30. januar 2012

Men jeg venter....

på at gangen skal ta form....(venter på oppheng til stangen jeg skal ha til forheng i gangen:) fikk jeg sydd om litt på gardinene i stua...har bestandig hatt gardiner som passer til kirsstang, 
men denne gangen skulle jeg prøve noe annet. 
Og ble IKKE fornøyd med resultatet. Derfor mått symaskina fram, og sånn ble det til slutt....

FØR
ETTER
Og prosjekt gang er IGANG:) ser allerede at dette blir mye bedre, venter på noen småting enda....og MÅ en tur på IKEA for å finne en del praktiske løsninger for å ha der:) Ser fram til å bli ferdig.... Fin uke til alle:)

3 kommentarer:

Linda Himlingen sa...

Flink du er!!
Helt sikker på at gangen blir kjempefin tilslutt, OG ikke minst praktisk!! ;)
Ha ei fin ny uke!
Klem

Mette sa...

Hei Katharina!Så lenge siden sist!! Det ble absolutt finest når de ble hengende i stanga ja,helt sikkert:)Jeg må si jeg er spent på gangen din!:) Gleder meg til vi treffes på torsdag,forresten!!:)KLÆM

Anonym sa...

Ble jo veldig fint:) og skal bli spennende å se gangen! Nå skal vi først gå på butikken, så måke snø før det blir rydding i kjøkkenskap og litt baking! Har lørdsagsfølelse siden barna er hjemme (planleggingsdag) så blir skikkelig langhelg:)
Klem fra Camilla

Legg inn en kommentar