Koselig at du tar deg tid til å titte på bloggen min. Her kommer det litt om interiør, hage, strikking og familien min - alt dette er noe av min hverdag og min store lidenskap.

lørdag 4. februar 2012

Resultat foreløpig:)

Da begynner prosjekt gang å ta form. Veggen har kommet opp, og et midlertidig forheng er hengt opp. Bak forhenget derimot er det IKKE ferdig enda, men som dere ser på det ene bildet står det noe foran som skal brukes....skal tegne å måle litt for vi begynner å gjøre fast på veggen:)
Har planer om en tur på Stoff og Stil for å finne DET som passer til forheng.....men er rimelig fornøyd med resultatet så langt:)

FØR

ETTERHer har det stort sett gått i rydding og vasking i dag......og vi har montert to sofa fra Ikea, og noen bokhyller:)
Bilder av dette kommer senere....

Har fått en idè om å male trinnene i trappa....både med en farge(ser for meg noe turkisblåttettellerannet) og noe sklisikkert...og må vel ta annehvert trinn for vi MÅ jo bruke trappa:)  Noen med erfaring på det?


Fortsatt fin helg:)5 kommentarer:

Linda Himlingen sa...

Så ryddig og fint det ble!! Knall! :)
Har malt furutrappa her hvit, og med tanke på støv og skitt var ikke det særlig smart, så nå vurderer jeg å male trinnene i en lys gråfarge i stedet! Har ikke satt på noe sklisikkert enda, men vet du får sånn tape som man kan male over. Noe å vurdere kanskje?
God helg til hele gjengen!
Klem

Anonym sa...

Det ble jo kjempebra!! Liker alt som kan skjules :)

Klem fra Camilla

Kristin sa...

Anbefaler IKKE sklisikker tape, vi har det i trappa og det har vært nesten flere ganger at jeg har nesten snubla på vei ned fordi sokken har hengt litt fast... Dessuten samler den fryktelig mye støv som er umulig å få bort igjen!
Gangen blir kjempefin :)

Mette sa...

Så fint det ble Katharina!Lurt å henge et sånt flott forheng der:) Får gjemt masse klær og sko:)
Husker du at jeg har den andre stolen som hører til den du har der?:)Hihi....

PIONPIA sa...

Dette blir jo bare ;Lekkert!!!
Klem og god natt;)))

Legg inn en kommentar