Koselig at du tar deg tid til å titte på bloggen min. Her kommer det litt om interiør, hage, strikking og familien min - alt dette er noe av min hverdag og min store lidenskap.

fredag 4. november 2011

ADVARSEL

"DU TRER NÅ INN I ET HJEM DER HUSMOREN HAR TATT FERIE! Disse ordene fant jeg på et skilt i går da jeg satt en stund å tittet på nettbutikker:) og tenkte DET hadde vært noe her for øyeblikket!!

Men...når jeg våknet i dag tidlig til solskinn...kjente jeg at det var dagen for å ta en rengjøring:) Og som tenkt så gjort. Da blir det ofte slik at møbler MÅ flyttes for å vaske, og da kan de like godt skifte plass!
Og det var akkurat DET jeg gjorde i dag....
denne gamle lampen får henge på samme plass, enn så lenge. Den fikk min pappa fikset for en stund siden, og jeg bare ELSKER den lampen med rosa glass"asjetter"


I denne kroken av stuen er det masse nostalgi....forresten så er det vel det overalt her i huset:) Bortsett fra lofstuen som har litt annen vri, den kommer senere:)


Her finnes alt fra bestemors sofa, gamle stoler, bestemorsrutet teppe, engelsbroderi, gamle speil, rammer, kummer, lysestaker, loppislamper.......ja MASSE gammelt:)


Om du legger merke til den gamle korga under bordet, så ble den kjøpt i "mellangården" Bakkebygrenda i sommer. Huset der pappan til Astrid Lindgren vokste opp:)
Som dere sikkert har forstått er jeg veldig glad i gamle ting, og spesielt det som har en kjent historie:)


Det har blitt veldig lite blogging i det siste, det betyr IKKE at jeg har sluttet...men har blitt litt lite tid:) Skal bli litt flinkere til å legge igjen kommentarer når jeg er innom dere...for DET ER JEG:)


God helg til dere alle:)

'

5 kommentarer:

Mette, FjellroMantikk ♥ sa...

Oj,for eit skattkammer du har.NYDELEGE ting heile vegen!!!Herlege historier bak også:)Er veldig svak for skjønne Astrid Lindgren og so har du den korga.For ein skatt!!!
Og den lampen var kjempefin♥

Kjenner til det med husvask og ommøblering;)Nesten umogleg å ikkje flytte på ting og tang når ein fyrst er i gong:)

Nyt helga♥
Klem frå Mette.

Mette sa...

Så fint du har det i stua di,Katharina!Flink du!Lampa er så dyrebar flott:)Gleder meg til vi treffes igjen:)
KLÆM

Linda Himlingen sa...

Utrolig koselig hjemme hos dere! Og den lampa var kjempefin!! :)
Ja du, oppussinga må vel ta en ende snart! Akkurat nå er hele kjøkkenet snudd på hodet! Haha! Sånn er det, når man er sånn passe sprø!! Hihi!
God helg til hele familien!
Klemmer!

Solveig sa...

Så koselig hjem du har! Herlige interiørdetaljer av gamle ting - akkurat slik jeg liker det;o)
Veldig kjekt å flytte litt rundt på saker og ting av og til - får liksom litt nytt hus da;o)
Ønsker deg en fin helg.
Klem fra Solveig

Camilla sa...

:) Hva har du nå foran terrassedøren:)?? legg inn et bilde derifra også? Jeg har kjøpte et nytt enkelt kjøkkenbord, så da ble det gamle kjøkkenbordet plassert på stuen... litt lite plass - og tror nesten den må males... for å gli litt inn i veggen... :)
Klemz lillesøster

Legg inn en kommentar