Koselig at du tar deg tid til å titte på bloggen min. Her kommer det litt om interiør, hage, strikking og familien min - alt dette er noe av min hverdag og min store lidenskap.

lørdag 25. september 2010

Litt forskjellig...!

I dag har vi hatt et FLOTT høstvær, og har fått ryddet litt av det som skal inn før det blir frost:)
Blitt lite innsysler i dag, men noen av hyllene på kjøkkenet skal dere få se....stadig forandringer etterhvert som "nye" (gamle) ting kommer i hus..Jentene har hatt besøk av to andre jenter i hele dag...så da har det bare vært leik hele tiden:) Med fire jenter fra 3 til 6 år har vi hatt full fart...SOM DET SKAL VÆRE:) Utrolig hvor mye mere en får gjort når ungene har selskap:))
De plukket inn restene fra solbærtre...hadde planer om å lage saft, men etter en liten forklaring fra meg om at det IKKE var så enkelt...ble det RØRT solbær istedet:)

Skolejenta på 6 år har fått min gamle settekasse opp på veggen på rommet sitt.....den dagen vi pakket ut de små tingene var nesten som julaften for henne, og litt for meg også:) Ble litt mimring over alle de tingene som har vært pakket bort. Det var jeg som startet å samle, så tok min søster over, og sist var det min eldste datter som samlet.....så nå er det altså 6 åringen..men nå er kassen fyllt opp så nå kan den bare nytes.


SÅ midt opp en ALLEREDE  innholdsrik dag....fant pusekatten vår ut at det var på TIDE med familieforøkelse:)) og det i senga i stua MED HVITE puter..... og til ALT HELL ble det bare en kattunge, det er vi veldig glade for:) Fikk etterhvert flyttet henne over i den flotte kurven som vi har ordnet til henne....
Dette var litt fra lørdagen hjemme hos oss:)
Ønsker dere en flott kveld.
3 kommentarer:

Kristin sa...

Mange av de tingene som står i den settekassa husker jeg også :) Artig!! Så vakker liten pusekatt, gratulerer med det nye tilskuddet i familien ;)

Unknown sa...

Hei katharina
Nydelige bilder av gamel mugge og kaffekjele. Pusen ser ut til å ta livet med ro og kose seg i sitt nye hjem.
Klem...Ellen

Camilla sa...

Tror Daniel kommer til å bli i 100 når han skjønner dere har fått en liten pus:) skal vise ham imorgen! klem

Legg inn en kommentar