Koselig at du tar deg tid til å titte på bloggen min. Her kommer det litt om interiør, hage, strikking og familien min - alt dette er noe av min hverdag og min store lidenskap.

fredag 1. oktober 2010

Gammel puff:)

Da klarte jeg SELVFØLGELIG ikke å vente lenger.......etter at jeg hadde kjørt jentene til skole og barnehage ble det en rask helgevask her. (les: støvsuging), og rydding av klær...som forøvrig er det det MINST givende jeg vet om....vaskerommet er LIKE fullt etter en time:) begynte jeg å ta av det gamle stoffet på puffen. Egentlig synes jeg stoffet var fint, eller hadde vært fint om det ikke var så falmet. Da var det bare å sette igang med å få på nytt, og jeg ble VELDIG fornøyd med resultatet. Har hele tiden vært veldig usikker på om den skal males....og er enda ikke sikker:)
Den skal uansett ikke males hvit, men får se om jeg plutselig får en ide:))
Tar selvfølgelig imot gode forslag:)

Her kommer noen bilder av inngangspartiet vårt SÅ langt.....Buene dere se i hjørnene er veldig gammle....de kommer fra et hus som var i familiens eie i mange år.. helt til det skjedde noe som absolutt IKKE burde ha skjedd, og som ingen i vår familie hadde makt over. Skulle ønske jeg kunne gått nærmere inn på det, for i den saken har jeg mange STERKE meninger.
Uansett...koselig å kunne bruke noe av det som jeg har fine minner om:) 
Det gjenstår litt maling enda...får se om vinden avtar litt... nå som det er så fint vær hadde det vært greit å blitt ferdig:)
Ønsker dere alle en riktig flott helg!5 kommentarer:

Camilla sa...

De passet jo veldig fint der!! Husker når de ulike delene lå utover og du tenkte på hva som skulle hvor! Gleder meg til å se det "live" - i julen! Har fått fri, så nå må vi bare se på billetter..

Thelma Louise sa...

veldig fint inngangsparti :-)

hehe..ja vaskerommet flyter fort over igjen.:-) også hos oss som ikke er mer enn tre.:-))

Kaoskontroll sa...

Takk for hyggelig besøk og kommentar! Skapet er et Pax garderobeskap, men altså bare 40 cm dypt (eller 38/39 uten dører hektet på). Dører kan man så velge ut fra Pax kolleksjonen.
Det geniale er jo opphenget for jakker. Dette kjøper man utenom, og de kostet ikke noe særlig. Man drar rett og slett ut stangen fremover, så får man enkel tilgang selv til jakkene som henger bakerst. Og det er plass til to slike stenger i skapet.
Jeg har valgt å ha to trådkurver i skapet og to hyller (en over jakkeopphenget, som jakkeopphenget henger i, og en over trådkurvene) i tillegg til jakkeopphenget, men dette velger man selvfølgelig fritt etter behov.

IKEA er rett og slett helt brilliante på enkelte ting! :)

Ser at inngangspartien vil bli utrolig flott. Så kjekt at du fikk tatt i bruk noe fra huset som så tydelig har betydd en del for deg. Høres ellers ikke ut som noen koselig historie.

Tror lysegrønt hadde vært lekkert på puffen. Enten fargen Isvann fra jotun eller en annen "gammel" lys grønn farge.

Klem

Bettum Villa sa...

Kjempe fint inngangsparti. Likte veldig godt de buene!
Og den puffen har jo virkelig potensiale. Hva med å f.eks. beise den i drivvedgrå farge.. da matcher den i allefall med trekket som du har valgt. Ellers er det jo hundrevis av løsninger. Lykke til!
Og når det gjelder vaskerommet.. så er det like ille her og vi er bare 2 stk. ;P håpløst. Og vi er så heldige at oppvaskmaskinen har sluttet å funke så da får jeg lov til å vaske opp også.

Klem Madelén

Hanne sa...

Så fint inngangsparti... gleder meg til våren, så vi også kommer igang med det prosjektet... :) ha en fin dag :)

Legg inn en kommentar