Koselig at du tar deg tid til å titte på bloggen min. Her kommer det litt om interiør, hage, strikking og familien min - alt dette er noe av min hverdag og min store lidenskap.

tirsdag 5. oktober 2010

Mandagskos og Tirsdagskos:)

Mandag var det innedag etter jobb....ikke fordi at temperaturen ute sier høst, men ettermiddagen gikk like fort som alltid. Jentene laget grove vafler til kveldsmat, og vi kosa oss:)
Idag har de vært på besøk hos Heidi som de gikk hos i fam.bhg. Hun sluttet i vår, men HELDIGVIS er hun vikar i den nye barnehagen. SÅ de GLEDET seg masse til ettermiddagen i dag...og der fikk de både pannekake til middag og laget eplekake som vi fikk smake når vi hentet dem:) KOSELIG!

Det blir litt tid på kvelden til å se på ting som er gjort, og like mye på det som IKKE er gjort....noen av det vet jeg ikke helt hvordan SKAL være enda. Badet begynner å komme på plass, men mangler enda litt system med hånduker:)
Har gjemt dem i en hylle bak dusjveggen som ikke vises så godt......og for å skjerme mest mulig fant jeg også denne veggen som pynter opp litt:)
Den gamle natt kjole dukket opp tidligere i sommer:) Under det gamle bordet er det et hull ned til vaskerommet...der ALLE skitne klær SKAL kastes:) Sydde et forheng av en gammel gardin foran for å skjule det....


Soverommet vårt er det gjort så og si INGENTING med enda....MÅ virkelig få inspirasjon til å gjøre det litt koselig der inne:) Så langt har jeg fått malt to nattbord med marmorplate....og de synes jeg er helt nydelige:) Slik så de ut etter en runde med lut.....

Og slik ble de etter TO STRØK med maling......:) Skal få tatt bilder som viser de litt bedre...når jeg BARE får ordnet LITT der inne:))

MÅ bare vise fram en gammel duk som min mormor har sydd:) Den betyr noe spesielt for meg, og derfor ligger den på et bord som ikke brukes til annet en pynt:) Synes det er så FLOTT med alle de NYDELIGE håndarbeidene som ble laget før i tiden...

Litt av det som foregår her hjemme....og mere kommer:) Mange planer...men for korte kvelder:)

3 kommentarer:

Gammel stil sa...

Så koselig innlegg:) Kjempemasse fint du viser! Nydelige bilder:)

Stor klem:)

Camilla sa...

Ser loppisfunn fra Bergen på det bordet :) Utrolig fin utskjæring på nattbordet ! ( alderen gjør seg gjeldene.... ) Her blir det ikke gjort noe mer enn å løpe på ulike aktiviteter... Og D gleder seg til å komme til dere og kose med pusen :)
klem

Linda Himlingen sa...

Du har så masse fint, Katharina. Og de nattbordene var bare helt nydelige! :) Gleder meg til å se hva du har funnet på neste gang jeg kommer på kaffebesøk!! Onsdagsfri er en fin ting! ;)

Klem

Legg inn en kommentar