Koselig at du tar deg tid til å titte på bloggen min. Her kommer det litt om interiør, hage, strikking og familien min - alt dette er noe av min hverdag og min store lidenskap.

mandag 11. oktober 2010

Litt av hvert...:)

Det har vært lite som har blitt realisert av MINE planer i helga:) Men det blir nok....men vi har kosa oss masse med høstferiebesøk. Dette blir nok en uke med LITE blogging og MYE annet:))
Tenkte å vise dere litt av det som er gjort, noe har dere vel sett litt av før...men det forandres litt hele tiden:) Ikke det at jeg flytter rundt på ting HELE tiden, men det kommer litt inn...og noe skifter plass:) Dette er nok det alle mener når de sier "å bo seg inn" eller kanskje bare NOEN er sånn....:) Ok..jeg er litt der at jeg liker å gjøre små eller store forandringer.....og sånn er det bare!!

Finner stadig nye bokser...og ALLE disse har jeg funnet på gården her...litt over, og under og på siden...det finnes liksom noe i alle bortgjemte kroker...tror noe hadde vært planen å kaste..


Og her er det kommet opp litt...er på leting etter en STOR tallerkenhylle, da kommer nok disse kjøkkenredskapene til å få en egen knagg....(hvis det blir plass da:)


Dette maleriet henger opp på loftstuen...kjøpte det på loppis i Bergen tidligere i høst, og betalte BARE 60 kr for det...liker det veldig godt. Det er noe FREDELIG over det, og det stod bare å ventet på at jeg skulle kjøpe det:))

Denne veggen er ikke helt ferdig ordnet enda...men har fått opp barnebilder og konfirmasjonsbilde av min eldste datter:)

Med disse bildene ønsker jeg ALLE en flott uke, og takker for koselige kommentarer. Skal titte innom dere når jeg får fridag:)

6 kommentarer:

Gammel stil sa...

Hei:)

Åh, så mange fine ting altså:) Ditt hus er jo det skattkammeret! Vi elsker det! Forresten, følger du oss? Følgerlisten vår er litt rar, så vi kan ikke se hvem som følger oss..

KLem:)

Linda Himlingen sa...

Spennende med litt forandring! ;) Det MÅ BARE til innimellom (eller ganske ofte)! :D

Kos deg masse med høstferiebesøk og alle morsomme prosjekter som venter deg den kommende uka!

Klemklem!

Guro sa...

Så moro med ting man finner hjemme, da setter man ekstra stor pris på dem. Jeg har vært på flere skattejakter på den gamle låven, og finner da noe innimellom, man må bare ha kreativiteten skjerpa, og lete ekstra godt, som *litt over, litt under og på siden* ;)

Flott uke til dere også! :D

Datt sa...

Sååå mye fint! Enn at du har funnet så mange nyyydelig kule bokser da, heldiggris! ;)
Liker bloggen din kjempegodt, hiver meg til som følger! Bra du la igjen spor inne hos meg så jeg fikk oppdaga deg! ;)

Ida Elisabeth sa...

Så kosli at æ hæng dær mamma :)) Gla i <3

PIONPIA sa...

Spennende å stadig finne nye skatter!! Jeg også ønsker meg en gammel gård jeg kan lete i...
Legger meg til som følger, trodde jeg hadde gjort det før, men ser nå at det stemmer ikke..
Tar nok litt tid før du finner ut hvor møbler & "ting" passer best ja.. Blir som regel noen ommøbleringer når man nettopp har flyttet inn.. og vi som har bodd ei stund i samme hus, vi flytter om støtt og stadig vi også! Da blir det fort "ei ny stue"!
Ha en fin kveld! Snart er det ei ny deilig helg!
Klem

Legg inn en kommentar