Koselig at du tar deg tid til å titte på bloggen min. Her kommer det litt om interiør, hage, strikking og familien min - alt dette er noe av min hverdag og min store lidenskap.

fredag 20. januar 2012

I svigermors stue...

er det MASSE fint:) Da vi var der på middag i går fikk jeg lyst til å ta bilder fra et skap der hun har en kjempesamling....husker ikke hva det heter, men motivet er vel i rokokko et eller annet...noen som vet??

Bildene er vel ikke av beste kvalitet da de ble tatt med mobil...men skapet er som sagt fullt av dette mønstert i kopper, fat, skåler, mugger, figurer, ja ALT som er å få tak i tror jeg:)
Og for dere som fikk med dere at jeg vant like før jul...her er juletrefoten:) Den skal få hvile til jul...Ønsker alle en fin helg:)


'

4 kommentarer:

PIONPIA sa...

Flott innhold i det skapet!!;)
God helg til deg og dine!
Klem

ide-puffen sa...

He he når jeg er til svigermor eller min mor forøvrig så snoker jeg i skapene. Noen ganger spør jeg mor pent om å få en ting hvis den står i kjelleren. Nesten som barn i godtebutikken og det er mandag.
Når det gjelder trappehullet....ville jeg laget en skillevegg ut fra veggen glassbyggesten, treverk, en gammel dør etc. (jeg må alltid finne løsninger som jeg kan klare selv for mannen er ikke så hendt he he) Hva med å snu det store skapet inntil trappa så langt inn det går altså med åpning på siden. Da kan du lage hyller eller knagger på bakveggen av skapet. Maler du det lik trappa vil du ikke se skapet så godt. Få tak i noen gamle kasser som du stabler oppå hverandre og ha sko i. Eller kjøp et skoskap billig på Ikea......jeg kunne sikkert funnet på mer, men nå må jeg begynne dagen her også :))
Ha en strålende dag
Klem
Randi

Bondekjerringa sa...

Kjekt å ha en svigermor med slike skatter. Da kan man nyte dem hver gang man er på besøk :) Håper du har det bra! Klemmer herfra

Anonym sa...

Veldig spennende og fine saker du har i det skapet! Skal jeg vurdere utfra dette skapet kan det se ut som om du har litt plass problemer og det gjør at mange mesterverker ikke får skinnet i sinn mest praktfulle glans. Kunne kanskje satt halvparten bort i et halvt års tid for så å bytte ut alt sammen da og dermed får alle objektene vist seg skikkelig frem:) Men det er bare min anonyme mening. Virkelig imponerende samling:)

Legg inn en kommentar