Koselig at du tar deg tid til å titte på bloggen min. Her kommer det litt om interiør, hage, strikking og familien min - alt dette er noe av min hverdag og min store lidenskap.

onsdag 15. september 2010

Innedag!


I dag har vi et flott regnvær her...:)) Ja, ikke sånn å forstå at jeg er så VELDIG glad i regn...men lite vits i å irritere seg over det...da er det bare å finne på noe koselig inne.
Minstejenta og jeg har fridag i dag, så vi har kosa oss:) Har fått satt litt mere på plass, synes liksom ALDRI jeg blir helt ferdig med å få ting der de SKAL være:) Ok, det er IKKE så veldig lenge siden vi flytta inn, så må vel gi det litt tid.:)

Det gamle kjøkkenskapet ble malt i samme farge som skjenken, og den krydderhyllen under fikk jeg av mine svigerforeldre. Det stod i plassert i fjøset som oppbevaring for skruer:)

Her er den flotte innflyttergaven jeg fikk av Mette med bloggen  HUSLOPPA.
Den ble jeg utrolig GLAD for..takk igjen Mette:)

Har allerede BYTTET plass på ting..må BO seg inn litt tror jeg. Finner ut etterhvert hvordan man vil ha det.
Hadde plassert en gammel seng med MASSE gamle puter på loftstuen...igår fant jeg ut at det var VELDIG upraktisk. Der er det jo meningen at jentene skal kunne kose seg også, både med og uten venner...så DA ble det alt for liten plass:) Det skal jo være litt praktisk også...så sengen ble flyttet ned...og den hjørnesofaen vi hadde satt bort fikk igjenoppstå. Masse gjenstår for å få det som jeg har planer om der oppe, men vi får ta det etterhvert:)Den gamle kista fant jeg bortgjemt i en krok...det var et tøytrekk på lokket som var ødelagt...fikk tatt det av...vasket og spylt, så nå fungerer den foreløpig som bord oppe på loftstuen:)

Her var litt fra min verden i det siste...og nå som jeg igjen er på nett GLEDER jeg meg masse til å sette meg ned å titte på ALLE de koselige bloggene denne uke:)
4 kommentarer:

Camilla sa...

Tror den krydderhyllen kommer mer til sin rett der ja :) Er glad du omsider har fått nett, så du kan holde oss litt oppdatert! klem

Gammel stil sa...

Så hyggelig at du la deg til som følger hos oss:) Vi la oss til som følger av deg også:) Fin blogg:)

KLem:)

Mette sa...

Så fin hylla di ble!Nyydelig farge:-)Jeg ser du har fått ting på plass:-)Jeg følger spent med:-)
Klæm

Camilla sa...

Nydelig farge, ble kjempe fint!

Jeg er stadig innom, men ikke alltid jeg rekker å legge igjen spor...

Klem, Camilla.

Legg inn en kommentar