Koselig at du tar deg tid til å titte på bloggen min. Her kommer det litt om interiør, hage, strikking og familien min - alt dette er noe av min hverdag og min store lidenskap.

søndag 24. oktober 2010

Endelig.....:)

Nå har vi ENDELIG fått knottene på kjøkkenskapene:) Tok litt tid før jeg fant noe jeg likte...men fant de til slutt på HIMLINGEN. Og etter mye fram og tilbake ble jeg enig med meg selv..og kaill`n:)
Han bryr seg lite om hvordan knottene skal se ut forresten..:)
Så NÅ er jeg fornøyd!

Ble litt mere helhet ...kan du si:)


Da knottene var på plass ble jeg så inspirert at jeg bakte en Eplekake med vaniljekrem...og
 DEN VAR GOD:)
Bildet er før den settes i ovnen...halve kaken med nøtter og halve uten...det var to små som mente de ikke likte nøtter:)

Disse to små geranium avleggerne er jeg veldig spente på om overlever vinteren...om noen har tips kom gjerne med dem:)

 Måtte vise dere disse FLOTTE rosene min tante hadde med på besøk...glemte dem i forrige innlegg:) De ble plassert i en gammel vase...


Ønsker ALLE en flott uke...:)

9 kommentarer:

Guro sa...

ååhh..nå fikk jeg lyst på KAKE! Den så skikkelig god ut. Men jeg har aldri hørt om eplekake med vaniljekrem og nøtter før?! (vil ha oppskrift) :)

Knottene var kjempefine! Linda har det meste hun. Og om det ikke finnes i butikken, så har hun kanskje i bilen...hihi ;D

PIONPIA sa...

Kjempelekkert kjøkkenet ditt!!
Og flotte knotter;-)
Ble ikke konsert på oss nei.. hørte den var veldig bra! Fikk trivelige middagsgjester vi,så måtte bruke tiden på kjøkkenet istedet..
Men det var jo hyggelig!
Ha en fin søndagskveld!
Klem
Ps! kaka så kjempegod ut ja!!

Camilla sa...

Vil ha den kaka!!! Vaniljekrem... !!!!
Leste et sted at dersom stiklingene begynner å henge.. kan du ta de opp og putte de i vann med sukker - men aner ikke om det fungerer. Jeg har også to på kjøkkenbenken- tatt av den store jeg hadde ute ( som jeg håper overlever i boden, med varmeovn..)

klem

PS: og var veldig fine knotter ( fokuset mitt ble kaken med det samme... ;) )

Mette sa...

Hei!Kake!Nam!Søte knotter!:-))

Linda Himlingen sa...

Så fint det ble! ;)
Stiklingene er ganske så snille. Du kan jo tre en brødpose over krukkene, og klippe hull i hjørnene, slik at de får luft, så får du et lie drivhus! Selv har jeg gjort det bare en gang, hold jorda fuktig du, til de har fått rotet seg.... Mange setter dem kaldt på vinteren, for så å vekke dem igjen på vårparten, men hjemme hos oss står de på stua hele året! Funker fint det også! :D

Klem

Ida Elisabeth sa...

Oi... knottan va kjæmpe fin :)) Koffer lage du aldri sånn kake når æ e heim?? :P Så go ut :)) klæm

Katharina sa...

Har akkurat fått oppskrifta sjø vænnen:)Ska lag det neste gang du kjæm heim....:)

Hos Jorunn sa...

Åhhh...nå ble jeg mest opptatt av å se på kaken din enn knottene..hehe..den så MEGET god ut! Knottene var kjempefine og passet fint til det flotte kjøkkenet ditt. Men du, jeg kan ikke helt glemme den kaken, har du lyst til å dele oppskriften? Ha en flott uke, klem fra Jorunn

Unknown sa...

hei katharina
Så fint at du støtter rosa sløyfe aksjonen. Kose lige bilder fra kjøkkenet ditt.
Klem...Ellen

Legg inn en kommentar