Koselig at du tar deg tid til å titte på bloggen min. Her kommer det litt om interiør, hage, strikking og familien min - alt dette er noe av min hverdag og min store lidenskap.

onsdag 1. juni 2011

Litt av hvert...

Her er det litt av hvert som foregår om dagen...alt fra husmaling, hage, rydding ute....til maling inne:) Alt etter hva værmeldingen sier:)
I gangen har jeg en gammel kommode med speil og  for veldig mange år siden lutet jeg den. Opprinnelig var den hvit, men den gangen skulle alt lutes...ble liksom ikke helt fornøyd med den som den var nå. 
Og som tenkt så gjort........PROSKJEKT MALING var igang:)
Her ser dere resultatet...og jeg ble VELDIG fornøyd med den hvit:)
 
 Og etter at den ble ferdig fikk jeg også satt inn en gammel kurvstol...og en hvit krakk som ble pyntet med prikkete puter fra Europris til 40,- kr:)Synes de putene var fine så det ble noen for å ha ute også:)Ikke mye tid til blogging for tiden...men noe nytt kommer innimellom:)


'

6 kommentarer:

LIVS LYST sa...

Så koselig å "høre" at du finner Livs Lyst inspirerende. Det gleder meg å høre ;O)

Og så fin speilkommoden var! Ble! ER!! Kjempe fin. Den kledde det hvite den. Bedre det enn å stå helt naken der i gangen ;O) hihih.

Fint!
Hilsen Liv

Guro sa...

Stadig vekk prosjekter ser jeg ;) Kommoden ble kjempefin og putene kjempesøte. God langhelg til hele gjengen. Klem

PIONPIA sa...

Nydelig kommode!!
Og endelig går det an å kommentere igjen....
God langhelg fra meg også!
klem

Linda Himlingen sa...

Kjempefin speilkommode du har, Katharina!
Den skulle egentlig være hvit den!! ;)
Vi drar på hytta i morgen, og jeg er selvfølgelig klar for loppis!
Ha ei finfin helg!
Klem

irina sa...

Heia :) Tusen takk. Ja det skjønner jeg at du gleder deg til. ida er verdens beste også.... den jenta er bare så god og positiv. Syns det er veldig rørende å se det gode forholdet dere har...og litt sårt, Jeg har ikke det med min mor, Og at du kalte meg snille flinke Irina fikk meg til å gråte...for det har aldri min mor sagt til meg :) ja ja... man må bare riste det av seg :) Hils Idagullet :) Klem

Mette sa...

Så fin den ble,kommoden,Katharina:-)Nå er jeg endelig på nett igjen også:-)Nå må vi treffes snart,i himmelens navn,AMEN!!

Legg inn en kommentar