Koselig at du tar deg tid til å titte på bloggen min. Her kommer det litt om interiør, hage, strikking og familien min - alt dette er noe av min hverdag og min store lidenskap.

tirsdag 3. august 2010

Hverdag igjen...:)

Nå har HVERDAGEN kommet rått og brutalt:) Rett på jobb mandag morgen, masse TANKER om hus i hodet, LURER VELDIG på HVOR alle tingene mine egentlig er! Vet virkelig IKKE hvor alt er satt bort...surrer rundt, og finner litt her og der:)
Ja, som dere skjønner er det noe KAOTISK i mitt lille hode for tiden.....det er nesten som at alt som jeg IKKE kunne tenke på, og gjøre noe med på ferie kommer i DOBBEL dose..he he!

Nå er det ikke lenge til vi kan begynne å flytte ting inn...har begynt så smått med å få ting inn i kjøkkenskapene...og er HELT overveldet over alt jeg HADDE i mitt forrige kjøkken...MÅ bare prøve å få satt bort litt.

Det eneste jeg er HELT sikker på at jeg mangler nå, er en STOR tallerkenhylle....her kommer et lite innblikk i det som skal i den.....den jeg har.. blir ALT for liten:)


Det øverste fatet har jeg fine minner om, min farmor serverte kaker på det....eh..det er vel stort sett det fat brukes til....:))

Det blir nok ikke så jeg kommer helt igang med bloggingen for fullt enda, må bruke all ledig tid til innflytting...men skal gi et livstegn innimellom..håper dere ikke forsvinner helt da...det kommer til å bli masse planer og møblering utover høsten....
SÅ BARE FØLG MED:)


5 kommentarer:

lisje astrid's husblogg sa...

Så spenande!
Gledar meg masse til å sjå deg innflytta;)

Takk for fine ord♥

Nattaklem frå Astrid:)

Linda Himlingen sa...

Velkommen hjem fra ferie Katharina!
Blir så spennende å følge med på innflyttingen...

Klem

Camilla sa...

Tilbake til virkeligheten! Håper basilikummen overlever: minne om ferien og Hellas :)

Fra huset i svingen sa...

Spennende med innflytting :-D
Og jeg skjønner godt at det kan bli litt kaos både her og der!
Og jeg har sikkert 100 ting på kjøkkenet som jeg ALDRI bruker, men kjekt å ha som man sier ;-)

Også vil jeg takke for hyggelige kommentarer i bloggen min :-D

Skal følge med deg i høst jeg!

Klem Karianne

SjarmogKaos sa...

Lykke til med innfltning - er et styr - men gud så gøy når man kommer til den morsomme delen med å møblere og stæsje! Takk for innspill på "skammekroken" min! Stor klem Cecilie

Legg inn en kommentar