Koselig at du tar deg tid til å titte på bloggen min. Her kommer det litt om interiør, hage, strikking og familien min - alt dette er noe av min hverdag og min store lidenskap.

fredag 6. august 2010

Så smått igang:)

Da er vi så smått igang med å flytte ting inn:) Før vi i det hele tatt kunne begynne MÅTTE jeg få opp noen gardiner rundt omkring....måtte liksom få litt følelsen av HJEM...og få bort litt ekko:) Blir nok noen endringer med de da, for dette var ikke tenkt igjennom i det hele tatt...bare HENGT opp i full fart!Synes det ser litt bedre ut "live" dette da.....men viser det uansett!
Hadde egentlig et bilde av kjøkkenet...men tror jeg har ROTET det bort...går litt fort i svingene her nå:)
Men får vise fram den GAMLE KAFFEKVERNEN som min bestemor hadde på kjøkkenet, den skal få henge på MITT også. Kjøkkenet er egentlig et eneste kaos akkurat nå..
så kan vel vise et bilde senere:)


Har en liten følelse av at  kjøkkenet blir litt SPENNENDE...har så masse jeg skulle hatt inn der...får se hva det blir plass til - men det er ganske utrolig hva man klarer å få inn i et rom også da:)

Før ferien var jeg innom en gjenbruksbutikk i bygda her, der fant jeg en lampefot i messing til 15,- kr og gamle blondegardiner til
10,- kr pr. stk. Bare ELSKER å finne så billige ting...:) Noen av gardinene er de på det første bilde, og her kan du se lampefoten etter et sprayrunde...ble veldig fornøyd med resultatet..

Har ikke helt funnet ut hvilken skjerm jeg skal bruke på den, men det dukker vel opp noe - enten i det som er pakket bort eller på en bruktbutikk:)

Badet har vi ikke begynt å møblere enda, men nå er VASKEN på plass i skjenken...og det ble HELT etter planen.....er veldig, veldig fornøyd med valget der ja!!


Kjenner at det skal blir koselig å komme seg i orden nå, men har funnet ut at det er ganske greit å få det meste på plass før vi flytter oss selv inn:)

Det meste av dagen har jeg hengt i en stige, må benytte alle anledninger når det er malevær:) Det MÅ jo gjøres - så da er det like greit å stå på! Blir vel lite med blogging i helga...MALE istedet..

ØNSKER ALLE EN FLOTT HELG!

5 kommentarer:

Camilla sa...

Hei!
Skjenken med vasken ble kjempeflott! Gleder meg til å se det live! Husker den kaffekvernen - tror kjøkkenet kommer til å bli veldig koselg :) Kanskje du skal få bruke til kreativetet til neste helg også;)
klemz

Fossestua sa...

Koselig med gamle skatter :)
Den skjenken med vasken i var helt NYDELIG!!!
Skjønner godt du er fornøyd med den ja :)
Lykke til med innflyttingen.
Klem fra Lise

irina sa...

Tusen takk søte deg.
Din vakre og min superherlige svigerinne var innom, Rørt æ...ida e bare god !!

Klem

Villa von Krogh sa...

Hei Katharina.

Spennende å flytte. MÅ se litt mer her inne før jeg skal gå ut å male jeg også. :) Ønsker deg en fin helg!

Klem Anine

Guro sa...

For noen kupp!! Billig skal det være. Det er jo halve moroa med å gå på loppis!! ;-)

Vasken ble rålekker :-)
Jeg har samme planer for min sjenk, men den får stå på vent i fjøset en stund til.

Legg inn en kommentar