Koselig at du tar deg tid til å titte på bloggen min. Her kommer det litt om interiør, hage, strikking og familien min - alt dette er noe av min hverdag og min store lidenskap.

torsdag 19. august 2010

Ting skjer....

NÅ skjer det rundt meg ja...esker, esker og atter esker:) Har begynt å få ting ut av dem, men det er HELT utrolig hvor mye vi har.....kommentar fra mannen i huset i dag: "hvis alt dette skal inn kan vi like godt bygge på med det samme":)
Nei da...må nok sortere litt enda, det er jo en del ting som kan settes eller gies bort:)

Kjøkkenet har så smått begynt å ta form. Benken flyter av alt som skal vaskes før det settes i skapene, men veggene har fått litt pynt:)
Egentlig er jeg på leting etter en stor tallerkenhylle, men i påvente må den jeg har brukes. Har så mange fat og asjetter som bare står på "vent".


Pyntehånduken har også kommet opp, men det er MANGE ting som ikke har fått plassen sin enda. Den største "stæsjinga" blir nok ikke før vi har flyttet inn. Håper å få gjort det meste av møbelflytting nå på lørdag, og da begynner vi å se enden.
Når klær og tannkost er tatt med FLYTTER vi inn:) Og vi gleder oss masse.


Tok et bilde av et skap jeg malte tidligere i sommer...på bildet står det en hylle, men den er allerede flyttet:) Så det blir vel en del endringer etterhvert...

Blir litt lite blogging for tiden, og skulle så gjerne vært oftere inne på alle de flotte bloggene. Kommer sterkere tilbake når roen har senket seg i hjemmet:)

I dag har skolejenta vært på sin andre skoledag, og utrolig stolt. Tok bussen hjem i dag, med pappa som støtte...men er veldig klar på at hun skal ta den alene i morgen:) Hun er så heldig å få komme hjem til mormor og morfar på ettermiddagen før vi kommer fra jobb. Det er en av de fine tingene med å bo et steinkast unna:)

MÅ vise dere basilikumplanten som jeg fikk en avlegger av i Gennadi...den har vært behandlet på best mulig måte, og nå har jeg plantet den i krukke:) Er så spent på om den vil overleve her i kalde Norge:)
Fikk den av vår greske venn Manoli,(de vi leier hos i Gennadi).Der vokser basilikum som trær utenfor husene...dette for å holde onde ånder borte (ble vi fortalt) og for at planten bringer lykke:)  BASILIKUM


Den har ikke fått sin riktige størrelse kurv enda, men min SNILLE SØSTER har kjøpt en til meg nå:) TAKK!

ØNSKER DERE ALLE EN FIN HELG!


7 kommentarer:

Camilla sa...

Hei!
Ser sunn og frisk ut den også :) og den snille søsteren din har kurven ståene sammen med det andre stæsjet ditt :) klemz

Katharina sa...

Så snill du er:) Håper den holder seg litt da..vært artig det.
klem

Havfruen sa...

Dere har mye jobb å gjøre men å pakke opp og ut, er jo gøy:)) Ser veldig bra ut så langt iallefall:)
Masse lykke til og god helg:)
Klem:)

salige lavendel sa...

Det var da en modig liten skolejente som vil ta bussen helt alene i morgen!! Skulle vært noen andre i klassen som tok samme bussen da...
Lykke til med å få pakket ut kassene, det ser ut som det blir veldig fint :)

Guro sa...

Nå begynner moroa..å møblere..regner med at det blir såå fint, såå fint :)

Ps: kommer på besøk om ikke så lenge :)

Camilla sa...

Hei du snille snille Katharina!

Gjett hvem som fikk en pakke i posten idag, så utroooolig fine ting. Tusen tusen takk =)

Helt etter min smak! Det kommer på bloggen utover, må bare få somlet meg til å komme litt i orden er hjemme først. Ting har ikke blitt prioritert her hjemme på en stund, har hatt andre ting i tankene ;)
Igjen, tusen tusen takk, jeg satte kjempe stor pris på gaven.

Stor klem fra meg.

Christine Sand sa...

Hei Katharina,

Jeg kom over bloggen din i min jakt på kule par. Jeg er nemmelig i en castinprosess der jeg leter etter par til et nytt humorprogram som skal gå på TV Norge. Jeg leter etter helt normale, stabile par med uvorstemmelser som folk flest. Par som diskuterer og er uenige grunnet mannen/konas prioreringer på bruk av fritid for eksempel. Håper du kan ta deg tid til og skumme gjennom mailen, kanskje er du/dere den jeg er på jakt etter, eller kanskje du kjenner noen som kunne egne seg.

Generellt om konseptet:

Feelgood Scene, Film og TV er i gang med et nytt TV-program, som skal ta seg av samlivets små hverdagslige diskusjoner. Vi søker dermed par mellom ca 20 og 60 år i alle fasonger og legninger.
Hovedkriteriet er at dere bør være et stabilt par, men at dere som kjærester flest har noen uoverensstemmelser som dere ønsker å få avgjort en gang for alle. I dette programmet kan dere få lagt frem saken for et kjendispanel, som diskuterer seg frem til hvem de mener har mest rett. Deretter gir de medhold til den ene eller andre parten.

Som par må dere være genuint glad i og trygge på hverandre. "Konfliktene" bør være relativt ufarlige, gjerne morsomme, og ikke gå på forholdet løs, da dette er et uhøytidelig og humoristisk program. Partene må kunne redegjøre for hver sin side av saken, og argumentere godt for å forsvare sitt standpunkt. Her snakker vi om kona som føler seg mindre prioritert enn sin svigermor, uenigheter i oppdragelsen av hundene, samboerparet som ikke blir enige om hvor i landet de skal bo eller ender spillkvelden alltid med krangling om regler eller hvem som er vinner.

Dersom dere kjenner til par som kunne egnet seg, eller om dette vekket deres interesse til og delta, er det bare og sende meg en mail, så tar jeg kontakt for en uforpliktende prat.

Ha en fortsatt fin dag og lykke til med videre blogging.

Vennlig hilsen

---------------------------------
Christine Sand
Casting, Feelgood Scene, Film og Tv
christine@feelgoodmail.no

Legg inn en kommentar