Koselig at du tar deg tid til å titte på bloggen min. Her kommer det litt om interiør, hage, strikking og familien min - alt dette er noe av min hverdag og min store lidenskap.

søndag 15. august 2010

Langhelg:)

Hei igjen alle sammen!
Nå er vi kommet tilbake fra en KOSELIG LANGHELG i Bergen hos min kjøre søster og svoger + to herlige tantebarn.
Disse koselige helgene går BARE SÅ fort!
Da vi kom dit på onsdag ettermiddag dror min kjære direkte på Iron Maiden konsert sammen med min snille svoger...den billetten fikk han i gave på bursdagen sin i januar av de:) beste gave på lenge tror jeg:)
Så da var det damene sin tur dagen etterpå...og de tro selvfølgelig på kjøpesenter:)) Var innom mange koselige butikker, og Home&Cottage var en av de...der går det an Å TA HELT AV:))

Og IKKE nok med det...MIN KJÆRE SØSTER har en fantastisk hyggelig nabo som er MINST like glad i å dra på loppemarkeder og bruktbutikker som meg....hun ble spurt om å være med på et loppemarked i nærhet...og sa selvfølgelig JA!! Dette ene loppemarkedet i nærheten ble til en runde der vi til slutt hadde vært innom ET loppemarked og TO bruktbutikker.....og det beste var jo at den "snille naboen" hadde en stor bil.....vi handlet litt så klart...og mine ting står i Bergen enda! Jeg viste da at min kjære skal til Bergen med bil om 14 dager..og da...ja da var det bare å få fyllt opp litt til returen:)) 
Gleder meg til å vise dere hva jeg fant der...

Var en liten runde på nettet tidligere i kveld...skulle finne noen fine englebilder, og det fant jeg hos LandRomAntikk, synes disse bildene er så NYDELIGE!

Kommer tilbake om ikke så veldig lenge...men nå går det meste av tiden med til å komme seg inn i huset:)


5 kommentarer:

Linda Himlingen sa...

Høres ut som en drømme helg for hele familien!! ;)
Bra dere vet å kose dere innimellom slagene dere også...

Nå er jeg spent på hva du har kjøpt må jeg si...

Klem

Camilla sa...

:) Var en veldig koselig helg! Og kjekt med litt input på interiørfronten for "lillesøster" også! Skjer alltids en liten forandring med deg på besøk! Og er veldig kjekt med snille og koselige naboer - som er veldig lik en viss søster.. ;) klemz

Camilla sa...

Hei.

Takk for veldig hyggelige meldinger inne hos meg. Jeg er såvidt og titter innom dere andre, men har ikke den store tiden til blogging fortiden....

Stor klem fra meg =)

Mette sa...

Hei Katharina!Jeg er spent på om du holder på å kommei orden i huset:-)Får jeg komme og se snart?:-))
Klæm

Katharina sa...

Mettemor bare kom når du vil du:) Koselig det..

Legg inn en kommentar