Koselig at du tar deg tid til å titte på bloggen min. Her kommer det litt om interiør, hage, strikking og familien min - alt dette er noe av min hverdag og min store lidenskap.





fredag 4. juni 2010

Alene hjemme dagen:)

Fredager er alene hjemme dager...fri fra jobb og barna i barnehage...det er DAGEN ALT skal gjøres. Onsdager er dagen barna har kosedag hjemme med mamma:) For øyeblikket har jeg ikke et stort hus som skal rengjøres da vi bor i underetasjen til mine foreldre under byggingen:) Men tro meg....det har vært MASSE å gjøre for det. Fikk samlet ALLE lekene som lå rundt omkring...vi hadde lekestue der vi bodde før, det har vi ikke fått opp her enda.....men fikk en ide om å lage en midlertidig løsning:) Da kom pallene som lå omkring til nytte:) satt sammen av mor selv:)*les stolt*


Fortsatte dagen med litt rydding rundt huset, det samler seg masse....men jeg har vel kommet til det at sånn er det bare på en byggeplass:) Jeg er litt sånn at alt skulle vært gjort med det samme *ler*, bare spør min kjære mann:)

Egentlig ble det en koselig dag alene.....med kaffekoppen lett tilgjengelig. Fikk satt på hengsler og beslag på det jeg har malt i det siste. Skjenken min er jeg bare SÅÅÅÅ fornøyd med.







Dette skapet har jeg vært litt usikker på....men etter det ble malt, sprayet og pusset litt på beslaget ble jeg fornøyd. Måtte rote litt i gamle esker for å finne noen skatter jeg kunne sette oppå for å se hvordan det tar seg ut.....OG BLE VELDIG GLAD FOR RESULTATET:)



Det kan vel se ut som jeg bare maler hvit, men jeg er veldig glad i farger også:) Synes bare det noen ting som egner seg best i hvit....tror nok det blir litt farger når jeg begynner å få ting på plass i huset...og det begynner vi vel med rett etter ferien:) det tar nok en tid før alt er på plass.

Fant en del ting i dag når jeg "snoket i gamle kasser....skal vise dere det i morgen, så bar heng på:) Tid for køya nå....og drømme om å kjøpe meg et bedre kamera:)

2 kommentarer:

Linda Himlingen sa...

Så fin skjenken din ble Katharina!
Ser den for meg med servanten og tror det blir kjempe bra! :)
Godt med noen sånne dager hvor man får ryddet, sortert og bare være hjemme!

God helg fra meg!!

Camilla sa...

Den ble jo kjempeflott! Skal bli artig å se det helt ferdige resultatet. Er også spent hva du fant i de gamle kassene ;) Det er nok et hav av ting som skjuler seg i redskapshuset..

klemz

Legg inn en kommentar