Koselig at du tar deg tid til å titte på bloggen min. Her kommer det litt om interiør, hage, strikking og familien min - alt dette er noe av min hverdag og min store lidenskap.

lørdag 5. juni 2010

Skattejakt...

I går fant jeg en del gamle ting som har ligget bortgjemt i en kasse....finner MASSE sånn her fordi min kjære mor har vært veldig flink til å samle....og det er jeg veldig glad for nå;)) Ååå, så spennende det er når man ikke vet alt som ligger bortgjemt - bare PLUTSELIG finner jeg noe som jeg ønsker å bruke eller noe som virkelig har sjel:) ekstra spesielt når min bestemor eller oldemor har hatt det i SITT hjem.


I den SPENNENDE KASSEN fant jeg forskjellige bokser for å ha kaffe, mel og potetesmel(det står det ja...) og den røde boksen for kaffe var det faktisk KAFFE IGJEN!! Den husker jeg fra det gamle huset til min bestemor. Det er på den tomten vi bygger vårt hus nå...
Jeg husker min bestemor brukte disse for å ha under glass og skåler. Det er de ROSA som sitter i hukommelsen...men det kan vel ha å gjøre med at jeg var lita jente:))

Det dukket også opp en gammel bok - tror det er en søndagskolebok eller noe sånt. Det står navn inne i boka - og det er MIN BESTEFAR og HANS SØSTER. Han ble født i 1902 så den er nok ganske GAMMEL ja!

Så det er MASSE spennende som skjer om dagen som dere ser....kommer tilbake med nye skatter og ideer snart:) Må titte litt på hva dere andre driver med nå!
Ha en fin kveld!

2 kommentarer:

Camilla sa...

:) jeg også husker de rosa.. men ikke de blå! Det er nok mye som har vært kastet eller brent, hvis det ikke har vært for mamma :)

Unknown sa...

Å, nå tenker jeg på bestemor. Hun hadde også slike glassbrikker. Hennes var helt blanke. :-)

Koselig at du ville følge meg!
God helg! :-)

Legg inn en kommentar