Koselig at du tar deg tid til å titte på bloggen min. Her kommer det litt om interiør, hage, strikking og familien min - alt dette er noe av min hverdag og min store lidenskap.

torsdag 24. juni 2010

I mamma`s hus

Det er vel IKKE BARE hennes hus da...
men mye av de gamle SKATTENE er det hun som har tatt vare på.
Det er UTROLIG koselig å høre at hun vet hvor
"DET FATET KOMMER FRA", "hvor
"DEN VASEN KOMMER FRA"...sånn kunne vi holdt på i det uendelige!
Tok en lite fotorunde...måtte bare vise NOE av det vi snakker om...Dette er et gammelt bilde....fadervår innrammet. Fikk ikke med hele rammen på bildet, men det er FINT!! Synes jeg da....Tror nok dere får se mere av dette etterhvert....det er bar så gøy å titte litt rundt, og mimre.
Det er flere ting her jeg husker godt fra min barndom og minnes godt hvor de var plassert i det "gamle" huset.

Så var det dette kjøkkenet da....jo da, det begynner å ta form. Har ikke fått tid til å begynne med dørene enda, men i helga SKAL jeg få gjort MYE (håper jeg da:)
Her ser dere alle mine i full gang med montering:)


Ok...dette var bilder som ikke viser så veldig godt hvordan det blir, men de TO SMÅ synes det er så gøy å se bilder der de hjelper til:) Og DA MÅTTE jeg bare legge ut disse.
De er så ivrige og hjelpsomme at:)

Vi får se hva morgedagen bringer av nye planer....:)

4 kommentarer:

Camilla sa...

Er egentlig utrolig fascinerende at disse gamle tingene jeg har sett i alle år kommer mer frem når du tar bilder av dem :) F.eks den klokken med englene og den som hun har tørkede roser i! Ser de på en ny måte..litt vekk fra alle de andre tingene som står hjemme :) klemz

Anonym sa...

Det er godt med historier knyttet til gjenstander; de gir liv og minner oss om at livet ikke står stille... skulle så gjerne hatt samme mulighet for "historieskrivning" :)

At små liker å hjelpe til, er ikke det fantastisk. All entusiasme og stolthet. Fornøyde meg seg selv!

Ønsker deg og dine en riktig deilig helg!
Spennende å se kjøkkenet ta form !

VIILHVILE

Anonym sa...

Hei igjen Katharina :) Stor takk til deg for besøk - og for at du vil følge meg videre! Glemte rent å legge meg til hos deg, skulle jo se fortsettelsen på kjøkkenet :)

Så i et annet innlegg at du etterlyste et vidundermiddel som fjerner rust - og det har jeg! Fant et par nostalgiske kakebokser i kjelleren her, lys blå og lys gul. Sjarmerende, men du verden så mye rust. De har nå blitt, om ikke som nye, så i det minste fri for rust.

Middelet heter "Maxur Syrevask", kjøpt i jernvare, kr. 179,- for 1 liter. Det har en pH på 1, så dette er effektive saker. Herved anbefalt!

Katharina sa...

Tusen takk for tipset:) Det er herved notert, og kjøpes så fort jeg skal innom en jernvare...

Fortsatt god helg til deg og dine også:)

Legg inn en kommentar