Koselig at du tar deg tid til å titte på bloggen min. Her kommer det litt om interiør, hage, strikking og familien min - alt dette er noe av min hverdag og min store lidenskap.

torsdag 17. juni 2010

Snart......

går turen til VARMERE klima......her har det bare så vidt vært muligheter for å drikke kaffe utendørs i det siste...og UTENKELIG med et sommermåltid UTE!

Vi HOPPET i det.....kobler ut husbygging for 14 dager:)) Og som vi GLEDER OSS!!
Turen går til favorittplassen vår på RHODOS som heter GENNADI.....nydelig liten plass sør på øya.
(Har aldri hørt andre enn oss selv snakkes norsk der:)Vi MÅ bare jobbe litt til HJEMME først da....men vi har noe å glede oss til:)
Vi er SÅ heldige å kunne feriere sammen med min kjære søster og svoger...og to herlige tantebarn:) som våre to har det så fint sammen med, og DA BLIR DET FERIE FOR ALLE:)

I år kommer jeg til å ta flere bilder av ALLE de flotte blomstene som vokser overalt, det er bare SÅ fantastisk å finne disse bildene når vinteren innhenter oss:)
Disse steinene er fra stranda, det er helt utrolig hvilket fargespekter som finnes.....har tatt med noen hjem som ligger i en skål med vann...da kommer fargene fram:)2 kommentarer:

Camilla sa...

ÅH!!!!! Gleder meg masse til å rusle i de smale gatene, frappé og alle de koselige folkene der! Selv om vi kommer til å savne en spesiell... Utrolig glad for at dere blir med :) klemz

Guro sa...

Tusen Takk for hyggelige kommentarer...Oooog DER følte jeg meg som en skikkelig blogger..haha =D
men takkiligemåde :)
Moro å se hvordan et hus blir til, og alle prosjekter som følger med...du er kjempeflink :)

Og jeg ser at dere får en herlig ferie...bildene snakker for seg selv ;)

Kanskje ikke ideelt med en liten kattepus nå...men når dere kommer hjem kanskje...hihi ;))

Legg inn en kommentar