Koselig at du tar deg tid til å titte på bloggen min. Her kommer det litt om interiør, hage, strikking og familien min - alt dette er noe av min hverdag og min store lidenskap.

torsdag 3. juni 2010

Hei igjen!

Dagene går SÅ fort.....i går hadde vi en fantastisk førskoledag. Det var en stolt jente som hadde noen sommerfugler i magen, men de forsvant fort. Det er HELT utrolig at hun har blitt skolejente....mamma`n synes tiden har FLØYET:)

Dette har vært en av mine minst kreative dager på lenge...det har vært høststemning ute, med regn og vind. Fant ut at det var dagen for å RYDDE i klær.....og da oppdaget jeg at mine TO SMÅ har blitt MYE større i løpet av vinteren. Nå har jeg fått ryddet mye av det som har blitt for lite.....men HJELP!!! hvor skal jeg gjøre av alle disse klærne?

I det siste har jeg vært så lite inne, og jeg OPPDAGET NÅ at orkideene jeg satt i vinduet tidlig i vår er i FULL blomst...det var et FLOTT syn.I morgen ser det ut som skjenken min blir ferdig. Har ikke fått tak i vask enda, men det blir:) Hvis den ikke må ha et strøk til skal dere få se resultatet i morgen....

6 kommentarer:

Linda Himlingen sa...

Heia!!
Peonene kjøpte jeg på Bunnpris her om dagen! Du får skyndte deg bort for å se om de har flere! :)

God helg til deg og dine!!

Bettum Villa sa...

Tusen takk for koselig kommentar inne hos meg.. og at du la deg til som følger. Det setter jeg veldig pris på!
Så flotte blomster!
Ønsker deg en flott solskinnsdag.

Klem Madelén

Ida Elisabeth sa...

Spar litt av kleian da... kan jo hend du bli bestemor en gang i tia :P

Margrethes hus og hage sa...

Så kosellig at du fant veien til bloggen min :) Takk for koselig kommentar!

De små vokser fort, og plutselig er de selvhjulpne og er blitt store. Tiden går utrolig fort, synes jeg. Man må nyte øyeblikkene!

Ønsker deg en fin helg. Hilsen Margrethe

Solveig sa...

Forstår deg godt! Husker da jeg stod med min eldste på første skoledag. Noen fortalte meg at nå begynner tiden virkelig å fly......og det har den gjort. Synes månedene bare raser avgårde, men så skjer det jo mye spennende og gøy etterhvert som barna blir eldre også da:o)))
Hadde selv oppryddning på loftet forleden. Leverte en mengde klær til venner med barn yngre enn våre. Glade var de, for det går jo med en del klær når en skal ha dobbelt opp, både hjemme og i barnehage/skole! Men de jeg har mest forhold til av de små klærne, de beholder jeg som et minne:O)))))
Ønsker deg en flott morgendag.
Klem fra Solveig

Camilla sa...

Fine ordkideene var blitt!! Mine har fått mellus ellr noe for en stund siden og tror ikke de likte behandlingen...de må kastes..

Håper du får kost deg med vinen, når eldstedatteren en dag tar turen hjem igjen ;)

Legg inn en kommentar