Koselig at du tar deg tid til å titte på bloggen min. Her kommer det litt om interiør, hage, strikking og familien min - alt dette er noe av min hverdag og min store lidenskap.

tirsdag 15. juni 2010

Det går framover....:)

I dag kom kjøkkenet....og nå er mannen i huset i gang med montering:) Jentene var trøtte etter barnehage....så det ble ikke mye hjelp av mor i huset. Får komme sterkere tilbake!


Vi har tilholdssted i sokkelen hos mine foreldre for øyeblikket, og der er det ganske kaotisk ....har spekulert om jeg GIDDER å rydde mere her før vi flytter:)) Derfor har jeg istedet begynt å finne fram litt som jeg har kjøpt underveis.... og tenker å sette meg godt til rett med de siste interiørblader:)


Har forresten fått noen endringer på bloggen, og mere kommer  takket være en hjelpsom
Camilla`s vidunderlige verden  

TAKK TIL DEG CAMILLA!5 kommentarer:

Fru Andersen sa...

Ah, deilig å slappe av med blader da! HEr er jentene endelig i seng og jeg skal begynne å pakke litt, reiser på ferie torsdag. Til Calefornia og VARME, hihi;-)

Synes den gamle kjøkkenbenken var utrolig sjarmerende, blir spennende å se om du finner en plass til den!

Kose deg i kveld da!

Linda Himlingen sa...

Hvorfor bruke dyrebar tid på rydding, når du heller kan krølle deg opp i sofaen med masse herlige interiørblader! Nei nå må varmen komme snart så jeg kan flytte ut i hagen igjen! Da slipper jeg nemlig gå rundt å se på alt kjedelig husarbeid som skulle vært gjort for lenge siden!! :)

Jeg er også kjempe spent på hvor den gamle kjøkkenbenken ender opp!! :)

Ha en fin kveld!

Katharina sa...

Koselige kommentarer! Det var denne sommeren da...har gitt opp å vente jeg nå...det blir 14 dager med sol og bading på favorittplassen:))

Kose dere masse i California da... og
Linda håper det går an å komme seg ut i hagen snart:)

Klem fra Katharina

Tove `blogg verden sa...

Tusen takk for koselig hilsen : )
Så spennende du har det for tiden da : D Gøy med hus prosjekter!! Kan tenke meg du gleder deg til å flytte inn!! Ser ut som et nydelig hus, jeg må nok lese mer nedover her ; )
Legger meg til som følger!!
Ha en flott onsdag!
Klem Tove

Camilla sa...

liker endringene på bloggen! og ikke gidd å rydde - skal jo snart ut allikevel :)

Legg inn en kommentar